« terug naar vorige pagina

Myrthe Naomi Noorlander – Medisch pedicure

‘Samenwerken doet klachten verminderen.’

 

Als medisch pedicure werk ik letterlijk aan de oppervlakte van de voeten. Patiënten komen bij mij met klachten die aan de buitenkant zichtbaar zijn, maar wat vaak niet gerealiseerd wordt, is dat de oorzaak van die klachten meestal van binnenuit komt. Denk aan voeding of aan houding. Op dat soort momenten is een eerstelijns samenwerking cruciaal.

Samenwerken doet klachten verminderen. Doordat je je eigen netwerk uitbreidt, kun je patiënten beter adviseren en doorverwijzen. Daarnaast is het zowel voor mijzelf als voor mijn patiënten prettig dat ik de andere behandelaars ook echt ken. Het maakt de zorg persoonlijker en schept vertrouwen. Het is precies om die reden dat ik mij als professional aan deze samenwerking heb verbonden en ook zelf wil bijdragen aan dit kennisnet.